PRESENTACIÓ

L'hostal rural està situat en una antiga casa de pedra al carrer de Sant Pere de Prats de Lluçanès. El conforma la planta baixa amb jardí al darrera, i dos pisos.
DISTRIBUCIÓ

La planta baixa d'uns 100 m2 construïts està distribuïda entre l'entrada, un servei, el quarto de rentar, el quarto de calderes, la cuina, el menjador i la sala d'estar. Annex a la sala d'estar hi ha el jardí amb també d'uns 100 m2.

El primer pis trobem l'habitació número 1 (habitació amb llit de matrimoni i una terrassa de 25 m2); l'habitació número 2 (habitació amb dos llits i una terrassa de 25 m2); l'habitació número 3 (habitació individual); i un bany complet, comú a les tres habitacions.

El segon pis hi tenim l'habitació número 4 (habitació amb dos llits i amb bany interior); habitació número 5 (habitació amb dos llits, amb possibilitat de posar un llit supletori, i bany interior).
SERVEIS

La cuina disposa de vitroceràmica, microones, rentaplats, refrigerador, tovalles, plats, olles, coberts,... i tot el parament necessari per passar alguns dies.

La sala d'estar de 50 m2 disposa de sofàs, butaques, trones per la canalla, una gran taula de fusta massissa de 5 m de llargada per a 20 comensals, televisió, llar de foc i futbolí. Es pot demanar instal·lar una taula suplementària per a 10 comensals més.


El jardí d'uns 100 m2 hi ha bancs de fusta, dues taules també de fusta, i barbacoa. Tot amb l'ombra estival de quatre moreres.

Habitacions. Disposem de dos llits de baranes per als més menuts.
SISTEMES DE LLOGUER I PREUS

 1. Habitació doble (número 1, 2, 4 i 5). Primera nit 50 euros, les nits següents 40 euros per dia addicional. Es te dret a les zones comunitàries de l'hostal (sala, jardí...), però no al servei de cuina, barbacoa, ni el parament.

 2. Habitació individual (número 3). Primera nit 35 euros, les nits següents a 30 euros per dia addicional. Es te dret a les zones comunitàries de l'hostal (sala, jardí...), però no al servei de cuina, barbacoa, ni el parament.

 3. Cap de setmana. Al ser un hostal familiar i petit per a una capacitat de 9 persones (10 comptant amb un llit supletori), ens permet llogar tot l'hostal per una família o grup d'amics el cap de setmana. El preu del cap de setmana (entrada divendres vespre o dissabte al matí, fins el diumenge per a la tarda) és de 475 euros (+ 200 euros per dia addicional).
  En aquest cas es te dret a tots els serveis de l'hostal: cuina, parament de la llar, barbacoa,...
  El preu no inclou cap servei d'habitacions, ni neteja.

 4. Lloguer de la sala i del jardí. Per reunions de treball, durant 8 hores. Preu de 135 euros. Es te dret al bany. No a l'accés a la cuina, barbacoa ni el seu parament.

 5. Lloguer dels baixos de l'hostal. Per festes i àpats familiars (trobades, batejos, aniversaris,...). Inclou cuina i el seu parament, sala d'estar i menjador, bany, jardí i barbacoa. El preu d'aquest lloguer (durant 8 hores) és de 200 euros.

 6. Tots els preus indicats s'incrementaran amb els corresponents impostos.

 7. Menjar. L'activitat de l'hostal és independent de l'activitat de restaurant que regenta la mateixa família. Podeu fer-vos el menjar vosaltres mateixos, portar-lo fet, encarregar-lo a un altre establiment,... Si el menjar el prepara el nostre restaurant de Cal Baumer gaudireu d'un 10% de descompte respecte als preus marcats de restaurant.

DESTACAT


ENCÀRRECS

Cas de que us interessi més informació i/o fer algun encàrrec, caldrà contactar amb la Maria Mercè, telèfon 93 850 80 26.
COM ANAR-HI

Prats de Lluçanès es troba a mig camí de la línia recta imaginària que uniria de Vic i Berga.

Estem al carrer de Sant Pere de Prats de Lluçanès, números 20, 22 i 24
L'hostal rural de Cal Music, al número 20.

El celler de Cal Vilardell, al número 24.


El nostre domicili particular, per qualsevol cosa que hagueu de menester, és a Cal Vilardell (número 24), amb el telèfon 93 850 80 26.


Entrant a Prats per la carretera del cantó Nord, un cop passat el camp de futbol (que deixareu a l'esquerra) el primer carrer a la dreta (carrer 5 de Febrer).
Posteriorment el primer trencant a mà esquerra (carrer Bruc).
Després el primer a la dreta (carrer de les Escoles).
Després altre cop el primer a la dreta. (carrer de Sant Pere). A mig carrer som nosaltres.


Mostra un mapa més gran
EL LLUÇANÈS

Comarca natural i històrica però insuficientment reconeguda i esquarterada entre les comarques veïnes.

El Lluçanès te vocació de territori serè i tranquil, i la majoria de les activitats que si desenvolupen van al redós d'aquesta filosofia: gastronomia, bolets, paisatge, pagesia, història, romànic, balls, música, tradicions, fires, senders, camins PR i GR, camins ramaders, llegendes i històries de bruixes i bandolers, carlins i cipaios, fonts, rieres,... Però tampoc cal fer-ne un parc temàtic de tot això (potser deixaríem d'estar serens i tranquils!).

Al Lluçanès també és pot venir a desconnectar, a endinsar-se per qualsevol corriol i passejar, a contemplar postes de Sol, a collir herbes remeieres, a encaterinar-se veient els remolins de l'aigua en un rierol, o la dansa de les flames en una llar de foc. A jugar a passar-se un tros de cordill entortolligat a les mans. A fer picar a les fosques dues pedres fogueres o a cercar cuques de llum. A no fer res. A badar.Cal Vilardell - Cal Baumer - Cal Music
Carrer de Sant Pere, 20-22-24 - Prats de Lluçanès - 08513 (Barcelona) - 938 508 026